About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, August 09, 2007

Anak mama dah setahun...

Jannah pada ketika ini : 1. Pandai sangat merajuk - baring kat lantai 2. Sudah pandai menyuap sendiri - menyuap gaya sendiri 3.Semua nak buat sendiri.. 4.Sudah pandai cakap walau pun tak berapa clear some words seperti "Pis"(Fish),"Acih"(Terima Kasih),Pi Ket(Tepi Ckit).... 5.Suker sangat iklan yang ader budak2.. 6.Pandai pegang telefon dan letak kat telinga, walaupun senget... FixHTML

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...