About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, December 16, 2007

Kidsport OU - 15 Disember 2007

Memang seronok dapat bergatheting reramai macam ni.. thanks abah sebab bawa Jannah ngan mama p berpoya2 ngan kengkawan mama & Jannah...tapi yang pastinyer jannah nampak mama yang terlebih excited..he..he.. Si Jannah ni pun satu, mentang2 lah dan besau.. tak nak dipegang... tak nak di dokong...berlari sana berlari sini, amik bola orang lah..ader ke patut ader anak cina tu tengah syok focus nak tendang bola, dia boleh amik bawa lari...bengang giler..terkebil2 nak cina tu..ha..ha... .. Lepas jer kuar dari kidsport tu, mama ngan abah terus bawak jannah balik..mama singgah kat McD beli aper2 yang patut untuk dimakan dalam keter..mama ngan abah plan tak nak singgah maner2..terus jer balik segamat..sebab esok pak long Jannah punyer majlis kawin... Thanks pada kengkawan semua...mintak maaf kalau ader yang tak sempat nak beramah mesra...ader rezeki, kiter jumper lagi kkkkkk....
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...