About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, March 12, 2008

Jannah is 1 year and 7 months old - 8 mac 2008

Alhamdulillah anak mama Jannah dah makin membesar..dah masuk 19 bulan ( setahun 7 bulan) pada 8 Mac ari tu...al maklumlah keadaan mama yang sentiasa busy dengan mengejar kelas untuk menghabiskan silibus, ditambah pula dengan keadaan semulajadi ni menyebabkan proses mengupload selalu tergendala..he..he.... So, antara perkembangan jannah sekarang ni ialah :
1. dah tau beza antara sejuk dan panas
2. Dah tau sebut anak sapa..kalau tanya anak sapa ni??..anak ayill (syahrir)..ha..ha..atau "jannah bte apa"?/..dia akan jawab binti abahh...
3. dah pandai ikut lirik lagu..yang belakang jer..
4.dah terlebih manjerr...
5.dah boleh mengira ckit..no favourite, eight,nine, ten, nam, tujuh...
6.dah pandai melawaa..pantang tengok mama make up..mesti leka jer tengok, pas tu mintak nak pakai samer..
7. dah pandai malu-malu..biler kiter puji cantiknyer jannah, mesti tersipu-sipu...

Ok , ni pulak gambar Jannah masa ikut abah p meeting kat glory beach resort, port dickson(29 Feb - 3 mac)..Si jannah ni memang tak leh nampak air... mesti excited lebih..kalau dah masuk dlam pool tu, tak nak naik lak...so, mama malas nak layan.. abah jer lah yang layan..
Ni pulak gambar kami sekeluarga..tengoklah mama ni..gumukkkkk semacam jer... Gambar yang ni pulak, kita orang tak plan pun nak mandi2 laut, tapi pagi2 tu niat nak bawak jannah p jalan2 jer tepi laut..tu yang jannah pakai seluar jeans jer tu.. last2 kalau dah duduk tepi laut tu, aper lagi.. tak sahlah kalau tak mandi..pas tu main lak pasir...nasib baik abah bawak kunci kete, bolehlah ambil brg2 kat bonet..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...