About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, July 09, 2011

JR-- > Inginkan kelainan ???...Shah Beach Resort ajer..

salam...
,,

salam..
cuti sekolah jun lepas, aku ngan hubby bawak JR pi cuti..
maklumlah dua2 kan sekolah..so sianlahkan kalau cuti dok umah jer..
plan asal nak pi genting..tapi last2 minute punya plan..so booking hotel semua penuh..
yg ader apartment Ria..tu pun kener menapak..
lagipun kawan hubby ader kejer kat situ..
nak dapat diskaun outdoor indoor no hal punya..
tapi memang niat kitaorg nak bermalam..
terpaksa dicancelkan...
lagipun kata kwn hubby, tak berbaloi dgn aper yg dibayar..
kalau nak main outdoor indoor , terpaksa beratur berjam2...

so untuk tak menghampakan..kita org plan utk pi dekat2 jer...
tapi nak kelainan cikit..selama ni duduk hotel, naik lif bagai...
sekarang nak duduk tempat yg tak payah berlif bagai....
so tempat percutian kali ini ialah Syah Beach Resort Melaka..
bersebelahan ngan Hotel Everly...


so naper kitaorg pilih Syah beach Resort??
sebab dia mcm chalet..bukak pintu nampak tanah..tu yg best..
parking keter pun kat belakang ..angkut barang campak jer..
best nuk!!!..


meh kita temgok aper yg ader??
ader buaian menghadap laut..tempat budak2 main2 dan berlari2...

bilik yg agak kecik tapi sesuai utk aku 4 beranak ni...

bilik air yg Ok lar..


ader tv n aircond..

ader katil kecik..
wajib..mestilah ader swimming pool ..

cafe..



hah kan tengok..parking kat pintu belakang jer...


maksu aku pun joint stay kat sini..barulah bestkan ..ramai cikit..













ok itu sahaja ceriter tentang cuti sekolah jun 2011//
pada pandangan aku ok ler shah beach resort ni...
insyallah ader rezeki nanti, kami akan jejak disini lagi..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

:: S a L a M M e S R a :: said...

wei, tip utk ko masa ko g HCM nanti.. baca kat http://salammesra2u.blogspot.com/2011/07/saigon-seri-pinang-halal-restaurant.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...