About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, April 25, 2007

Klinik lagi..


Jannah p klinik lagi.. seperti biasa..tapi nasib baik tak de injection ..kalau tak mesti tak de mood nak cerita...pagi-pagi lagi mama dah siapkan Jannah... nurse kata berat Jannah dah turun ckit, kesan dari demam teruk ari tu..tapi masih lagi dalam kawalan...tinggi???..ok kot..takkan dah turun juga?? ...tapi yang paling jannah suka dapat main-main atas meja nurse masa mama bawa Jannah p jumpa nurse tu..macam2 mama tanya nurse tu, nurse tu pun macam2 tanya mama... Next lawatan ialah pada 15 ogos 2007 ni.. ada injection...nurse tu tak nak bagi 8 ogos 2007 ni, takut demam dan tak dapat nak celebrate birthday jannah.. terror gak nurse ni erk...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...