About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, April 15, 2007

Masa yang terlalu sukar --- Si Tomei mama demam lagi

Yesterday she had a fever, her temperature was very high... hampir 40 celcius..itu yang membuat mama ngan abah serta seisi risau sesangat...minggu lepas masa mama p KK Kuantan, Jannah tinggal ngan nenek..masa tu dia memang dah tak berapa sihat dan merengek2...minum susu pun dah kurang...tambahan pula, dia sakit mata...susut jer muka dan badan dia...balik mama dari Kuantan dia ok ckit, tapi sabtu tu dia dah demam..mama bagi ubat yang dia ada, dah 2,3 buah klinik mama pergi..tapi demam dia on off.... Hari Ahad, mama bawa dia p Dr ER(specialist kanak2), masa tu temperature dia 38.6..Masuk ubat bontot,panas dia reda... Pukul 9.30 mlm badan dia panas lagi..mama ngan abah lap2kan dia, tapi tak surut2..dah lah muntah 2x!!...Mama ngan abah terus bawa dia p emergency , tu yang check suhu badan 39.6..Mama risau jannah !!!Pas tu Jannah di bawa ke wad, kena amik darah sebab selalu demam on off... Check paru-paru,ok tak de masalah..cuma tekak ada tonsil...Abah yang teman kan Jannah,mama tak sanggup nak tengok Jannah...Tengok Jannah merenget pun,mama pun nak menangis sama...Staff yang nak cucuk jarum tu tak dapat nak cari urat Jannah, so abah mintak ditangguh dulu..Abah mintak Jannah dibawa balik dulu, kalau tak ok baru bawak balik emergency..Sebenarnya mama ngan abah tak sanggup tengok Jannah disakiti... Mama harap anak mama akan sihat semula, Ya Allah jauhkan lah dari kesakitan yang tak mampu anak mama hadapi...Kembalikan kebahagiaan dan kegembiraan pada dirinya...Ceria seperti dulu..Mama ngan abah rindu Jannah...Mama ngan Abah really loves you...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...