About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, June 15, 2007

Jannah demam lagi...


Ciannyer anak mama..demam lagi. .Hari selasa 12 Jun mama ada meeting koop kat hotel Residence dan abah ada meeting kat Penang sampai ari Jumaat ni..so mama tinggalkan Jannah kat kg ngan nenek..hari rabu petang baru mama balik kg nak tengok si bucuk mama Jannah ..sampai jer kat umah, mama nampak Jannah merangkak mengejar ke arah mama..sahlahh demam rindu n demam nak dapat upah.. upah nak tumbuh gigi atas dan nak berjalan kott...Nenek kata Jannah demam sejak tengahari.asyik masukkan tangan dalam mulut jer...Makan ubat ok, pastu demam balik.. cian kat Jannah..tapi yang kelakarnya, demam2 tu pun masih maintain minat nak tengok buku. .pukul 3 pagi mama nak bagi ubat kat Jannah, dia merangkak cari buku dia..ha..ha.. Hari ni mama amik mc sebab kecian nak tinggalkan Jannah..nasib baik student dah tak de kelas, tengah minggu exam..so petang ni mama nak p klinikk.. Sabar ye Jannah..lagi 2 minggu mama ngan abah cuti 3 minggu..kalau tak de ape2 kita enjoyy ..



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...