About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, May 17, 2008

FP FOTOKIDS GATHERING @TASIK TITIWANGSA




Wow!!Wow!!Wow!!(sebut macam iklan celcom tu)..akhirnya gath yang ditunggu2 pun tiba..sangat meriah..walaupun mama decide untuk joint saat2 akhir, tapi aper yg dirancang alhamdulillah terlaksana.. My girl, jannah pada mulanyer monyok sebab mengantuk,asyik duduk ngan mama jer..pastu bile acara meniup belon bermula, barulah jannah rancak berlari sana,berlari sini... Baby Rizqi lak, mama tinggalkan ngan mak oda,SIL mama..takut nak bawak tempat2 mcm tu..takut meragam.. takpe sayang, nanti Rizqi dah besar cikit mama bawak Rizqi untuk acara makan2 dan bersosial mcm ni yer... Abah lak seronok dapat mencuba toys nyer (Nikon D80)..pakai snap jer..ader yg gelap,ader yg terang dan sudah tentunyer banyak yg cantik2..thanks... Kalau ader gambar2 yg cantik dibawah ni, tu abah amik pakai Nikon, yg lainnyer ( yg kurang cantik ler) mama lah amik pakai Canon..mama pakai hentam taram jer... Mama lak, tak sempat nak beramah mesra ngan mommies terutama sekali mommies baru..maklumlah penat mengejar dan memerhatikan anak...sorry ek, lain kali kita buat mini gath ler yer(mcm Sab@ mama adam) cadangkan.. Tahniah untuk Ct & gang atas kejayaan menganjurkan gath ini..memang best..tempat yg best,makanan yg best, mommies,kids yg sporting dan bersahaja, photografer yg talented dan tak lupa juga kuda2 yg jinak (keh..kehh..ucapan untuk kuda pun ader ker???) Okehh kita layan tengok gambor yer.. Tengok ni, jannah main bubbles..suka sesangattt...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...