About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, May 29, 2009

Kini Jannah berusia 33 bulan..:: 08/05/09


Jannah ooo Jannah..makin besar awak, makin pot pet mulut awak..mama sukaaaaa bangatt...
apa2 pun tak lama lagi jannah nak masuk 3 tahun.. ingat, apa yg budak 3 tahun tak buat??dorang tak pakai diapers lagi tau,,arghhh..aku masih tidak berjaya untuk tidak memakaikan jannah diapers...aku rasa dia perlu orang luar untuk ajar dia tidak pakaikan diapers..siapakah orang itu?????

Tungguuuu dan lihatt!!!.......

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

8 pesanan:

mrs khairul said...

happy 33 months jannah!! hhahah so cute dgn bandana tuh (bandana kan namanya..hehehe)

betul lah kak..kanda pun still lom diaper free..kami dah start ajar gak..mesti terkencit..every 30 mins bwk p toilet dia xnak kencing..elok kuar toilet dia kencing..hangin betul kami..niza pelik anak sedara niza yg pompuan umo setaun stgh dah diaper free..amazing betul!!

Zanna_MamaBatrice said...

sekejapan jer....lg 3 bulan jannah dah dekat 3 tahun.....

happy 33 months jannah

ini anak dara kan...bab2 posing mmg pandai tau....comel...

kak...batrice siang dah x pakai diapers kak...tp kat umah nenek dia jerlah...kalu cuti tu....aku pakaikan lagi....he he he....nak kena training ler kak...yelah, dah dekat 3 tahun kan.....tp...take your time...insya allah ok tu....

re : kak....vote for batrice yerk...toddler super model contest...he he he

Zanna_MamaBatrice said...

opppsss lupa nak kabar
layout baru nampak...
sedap mata memandang ler....

juhasni said...

jannah dah besar yer...dah jadi anak dara ni mesti la terer bab berposingkan....rizqi pon dah boleh berjalan...nampak cute sangat...cepatkan masa berlalu...
ok la tu jannah dah diaper free...save budgetkan ...;)

As said...

amboi kak rumah baru... cun...
Dah besar dah Jannah... x lama lagi b'day dia la ya... makin beso makin byk mulut la d/org ni.. sama la cam adriana... x reti duk diam...

Mimi said...

Happy 33rd month Jannah..lagi 3 months da nak masuk 3 yrs...

ohh..sama la kita..Najeeb n blom diaper free..hari tu MIL dah 'sound' suh ajar diaper free...and nenen-free...aiyaaa..manyak susah ooo..rasanya bila masuk 3 yrs ni (Nov nnt) baru nak bergiat mengajar diaper free..hihih..mintak bibik ler ajarkan..aku xde kt rumah camna nak ajar ye dak..hihi

Semoga kita berjaya mendiaper-free kan anak2 kita semua..ameen..

As@Aza :) said...

selamat kembali yeerr iena :)...jannah makin besar....makin chubby...makin lawa laaaahhh....suker sgt tgk jannah ikat rambut or sanggul rambut tu...cuuuteee... :)

masalahku pun samalah iena...afiq still belum diapers free :(...tak reti den nak ngajornyeerrlaaaahh :(....next week dia dah masuk 3 tahun...tak taulah sampai bila dia nak pakai diapers tu....

Sham Ummi Echa said...

hepi 33 months jannah.. x lama jer lg nk msk 3 yrs..

aku ni pon kononnya nk train echa diapers free.. konon nk train ms weken la.. abis kalo weken jer asik brjalan ke sana sini..bilanya masa aku nk train echa nih

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...