About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, May 29, 2009

Wajah baru ..

Wahhrghhh.. lama tul aku tak berblog ni..since students dah abis exam ni aku ader masa sikit nak updated aku punya blog.. lagi pun annual report 2008 pun dah siap print..so kurang cikit beban kerja aku.. tengah pening nak pindah rumah lak ni.. banyak tul nak difikirkan..nak decorate rumah ler, nak jalan cuti2 malaysia lar..ooooo pilus pun makin kurang...
Yg paling kecian ialah anak2 aku.. lama tul dorang tak jalan2 lama2.. asyik membizi jer..gaji tak naik2 gak..keh3..so lagi lama aku tunggu, lagi banyak hutang aku pada anak2 aku..aku sekarang tengah cuba menyusun hari..mana sempat, aku buat dulu..


Aku cuba untuk updated kisah2 mereka yg dah hampir basi tu.. blog pun aku dah tukar wajah baru..harap2 semangat pun baru...
aku tengah mencuba..
aku insan biasa...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

ILA said...

yey blog berwajah baru....bertambah ceria... semoga bertambah semangat tuk mengupdate ye kak!! hihi

Jue ~ mama DnD said...

tulah iena lam tul menyepi..rindu looorrr... wah berwajah blog berwajah baru..aku suker colornya coklat hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...