About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, April 17, 2009

Supermodel Jannah..

Itu dia pemenang anugerah supermodel kategori kanak2 jatuh pada Jannah ..keh..keh..keh.anak dara aku ni mcm aku gak masa kecik2 dulu..kuat berangan..

Actually gambor ni diambil masa dia ikut kami untuk shooting gambar outdoor perantin .. mcm2 aksi dia buat..tak payah suruh.. hubby aku sambil ambik gambor peratin, sempat gak ambik gambor puteri kami ni...

Ni pulak gambor indoor..kat backdrop..





siap pegang bunga lagi... berangan..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

18 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

pandainye anak dare ko ni berposing kak...tu yg untung kalo mak paknye fotographer ni...leh free2 amik pic anak....

jannah, comel la kamoo.......

Zanna_MamaBatrice said...

tu namanyer mak borek anak rintik
mana tumpahnyer kuah kalu x ke nasi kak eina.....copy paste mama yerk....

untung ler jannah..mak pak photog...byk ler collection gambar2 dia tu nanti kak eina......larat x larat jer nak mencuci tu nanti...he he he...

zana suka nengok ko dress up dia ngan gown and jeans 3/4 tu kak...nampak jannah dah besar....sandal jannah pun cam sandal anak dara dah.....

Zanna_MamaBatrice said...

oppsss lupa plak nak info

PLEASE VOTE FOR ME yerk kak iena....he he he

me kaceh

As said...

ehhehe... tomei tul dia posing.. ader gaya next top model..
hmm yg paling best kat pokok kelapa tuh.. adoi la.. ayu nyer...
hmm suka la dia nak posing... sbb ader org rajin nak snap pic dia...

Aza...As :) said...

hahaha...cute lah jannah...memang sah ada bakat jadi supermodel ni :)...tambah2 pulak abah yg jd photog dia.....memang cantik betullah :)

M@L@ said...

salam... comei anak awak...

Sham Ummi Echa said...

pndainya jannah posing.. aku suker pose yg jari 2 kt pipi tu..

smpai berpeluh2 jannah tggu papa dia amik gambo..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

bab posing sila serah kat jannah.. memang berbakat jannah ni..

aku ni pakkal jer tak de dslr, kalau ada, mau aku suruh anak2 aku posing gak cam jannah. hahaha

bestkan kalau amik gambar dorang dari kecik ni, bila dah besar, banyak kenangan.. jangan jadi macam kita kecik2 dulu, tak banyak gambar kenangan, ialah kamera pun tak de.. nak cuci gambar pun mahal huhuhu

yong ibu chem said...

senang lah kak..klu model dah pandai bai pose2 menarik. senang kerja! hehehehe klu chem, sampai gaduh2 dgn dia nak suh pose. gerammm tau..hehehehee

kak, dah buat bizz shot2 gmbor perantin ye? wah...kak, buat lah satu blog khas ttg kedai fotografi akak tu..

Jue ~ mama DnD said...

usshhh tu dia supermodel...bukan main lagi dianyer aksi.. bagus bagus nanti x kekok depan camera...

Puan Iza said...

Wah! jannah dah jadi model ke skang ek...pandai dia posing...

Mimi said...

pandainyer Jannah berposing..mmg sesuai dgn mama & abahnya yg suka amik gambar..

baby AF said...

wah! cantiknya dia...sejuk mata memandang

eija28 said...

jannah nie mmg pandai posing.....malatopp!!!!

Fateen said...

photogeniknya jannah.. ke mana tak tumpahnya kuah kalau tk ke nasi ye ina.. comel aje dia posing..

ps:dh pindah umah baru ke?

mrs khairul said...

ya betul..mmg boleh jd supermodel nih..kot2 lah 1 day nnt ble jd model..pastu jd pelakon plak..mak glamer u..hahahha

akak untungnya la hai bapaknya jd photog..so byk lah gamba anak2 yg cantik2..suka tgk gamba jannah yg kat bckdrop tuh..alahai cutenya..

☆ lieya latif ☆ said...

**happy mother's day kak iena**

eMMa@iKKa said...

Kenapa lama menyepi!!! Buzy bangat ker org Tangkak nie????

Pssst... Kak Iena ambil kad jemputan dlm blog emma nanti k!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...