About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, April 13, 2009

Biler jannah ikut kami....


khusyuk memandang mempelai..

ini lah aksi2 jannah biler dia mengikut kami .. ikut kemana tu?? bila kami ader job utk shooting gambo perantin, kami akan bawak dia...sebanya dia ni tersangatlah baik dan mendengar kata..lagi2 bila tiba waktu perantin bersanding..dia akan cari port dia sendiri..port dia tersangatlah strategik.. duduk ditengah2..kadang2 kami lak dia marah sebab halang pandangannya...aduhai jannah sayang, mcmana abah nak carik makan ni...
Satu yg menarik lagi, biler balik dia akan ingat posing2 perantin tu..siap2 tunjuk kat kami lagi..tu yg kalo bergambar mcm2 aksi dia buat...
cuba carik, dimana Jannah??enggan untuk diambil gambar..
menunggu perantin yg lambat bersanding..
dah angkat gown..boringlah tu..

mana lah perantin ni??
mcamana abah nak amik gambo ni???

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

10 pesanan:

Jue ~ mama DnD said...

pandai Jannah bawak diri..xderlah nak berkepit jer.. punya buhsan tgu perantin sampai sampai tersingkap gown eh... baiklah kaka jannah nie.. x byk sonegl gud girl dia tau maman & abah tgh kerja...

Zanna_MamaBatrice said...

jannah tu tengah belajar cara2 nak jadi photog cam abah & mama dia tu kak...he he he

janji dia pandai bwk diri udah ler kak....kalu batrice, mmg x jadi kerja ler gamaknyer...mana nak pegang camera, mana nak dukung dia....jwbnyer x payah ler...he he he

☆ lieya latif ☆ said...

ooo ye ke kak iena...senang laa kalo cam tu kan...rizqi jek ditinggal2kan....asal die behave okey laaa tu...senang ko laki bini bekerja kan kak......

comel tgk aksi2 jannah boring tgu pengantin tuh he he he...mcm2 posing ade...

semoga ko dan cik abe sukses yeak kak

~~ciklinn~~ said...

alahai ciannyer anak dara tu sampai boring ha.... letihlah tu kan..

tapi baik jer dier tunggu dgn setia... kalau nak linn mau nangis2 dah ajak balik

As said...

hmmm.. cara janna duk tuh cam adriana la kak... hmm.. pandai dia... baik jer duk tang tgh² tuh... xde pun kaco org... ya la.. mula² excited la nak nengok... tp budak bila dah lama.. mula la borink...

Puan Iza said...

Baiknya jannah ikut papa 7 mama dia shooting...diam jer dia wat hal sendiri kan...tak kacau papa amik gambar ok la....

liwaniel said...

jannah ikut abah dan mama shoot wedding ye...elok pulak dia tak kacau ye..kalau si irfan mau dia mengekor je mana abah dia pegi

Mimi said...

Jannah nnt bila da besar sure minat bidang fotografi jugak nih..

Pandai dia bawak diri kt majlis tu..

Hirda Ibrahim said...

atleast jannah mau dok diam2 tunggu perantin....
kalu hardy aku kompem "NAK BALIKKKKKK"

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

heheh kelakor tengok jannah tengah dok aksi boring tu, sampai tersingkap kain nampak sepender tu. hahaha

tapi jannah ni memang nampak behave.. senang nak bawak gi mana2.. bak kata orang campak kat mana pun dia tetap baik.. pasni boleh la dia jadi jurufoto cam KC ker.. hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...