About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, October 29, 2010

Bila mama pi out station...

hahaha..memang pening biler aku pi kursus/meeting/outsation..
yang pening aku..hubby aku ok jer..
sebab bagi dia mudah jer..pakai sambar depan mata..
nak tahu, aper yg buat aku pening..????



tentulah hal anak2 aku..
awal2 lagi aku dah post Rizqi di kg..
Jannah??..stay ngan abah..
sebab dia school kan..takkan nak ponteng manjang...
bukan aku tak caya hubby aku leh jaga Rizqi..
dia memang boleh jaga ..dah terbukti boleh jaga..
tapi kondisi rumah..amat tak berapa sedap mata memandang..
sebab, bagi dia.hah lantaklah dorang nak main ke sampai bersepah2..
janji dorang happy & tak melalak..
tapi bab2 baju pakai ni aku tak leh nak layan..
sedih tengok anak2 pakai baju ntah hapa2..
kain merah,baju biru..macam orang hulu sangat..
so, sebelum aku pi kursus atau outsation, aku akan decide baju mana anak aku akan pakai..
baikkan aku???

baju yang telah ditandakan...


baju untuk siang dan malam..

hari khamis jannah ader dancing class  untuk koncert akhir..
baju uniform qdees..diletakkan siap2..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...