About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, October 29, 2010

Open House 2010 ---- > Umah kami

salam..
kategori : citer dah basi..
aidilfitri 2010..
hujung2 minggu raya umah kami buat open house..
buat waktu malam..
menu utama : sate,nasik lemak, rendang daging, rendang paru, mee goreng
nasik impit, kuah kacang, lodeh dan lain-lain
thanks mak aku kat kg yg masak..
alhamdulillah segala nya berjalan dengan jayanya..



geng2 bapak tengah gossip..
geng2 budak2 tengah syok main..
teacher qdees..
bergambar ngan staff qdees...  



insyallah tahun depan ader rezeki buat lagi yer...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...