About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, January 12, 2008

Heppy 17 months old (08.01.08 ).. & Happy Birthday to Abg Aboy

Naper?? tak percaya ker?? Anak mama, Nur Jannah dah 17 bulan...Waktu begini, yang paling mama suker :
1. Dengar dia berlajar mengenal orang..sapa Jannah ( dia selalu sebut nama dia Annah), mama, abah, nenek..
2. Kalau nampak benda2 yang cantik dia akan sebut "awa" (lawa) especially kalau dia pakai baju yang cantik...
3.Dah pandai jadi pemalu...hendak2 kalau orang yang tak kenal tegur dia(siap tunduk2 lagi muka dia)..
4.Dah pandai sebut nak maman biler time2 makan ( pagi & maghrib), lalu kat depan KFC mesti tunjukk kat mama "mamam"
5.Dah pandai sebut A,B, Alif,Ba..
6.Dah boleh ikut mama ngan abah cakap cikit
7.Dah hafal iklan..boleh ikut lak iklan tu buat aper...

Jannah juger ingin mengucapkan selamat hari lahir kepada sepupu Jannah iaitu Abang Aboy..Semoga panjang umur..majlis hari jadi Abang Aboy ni dibuat pada hari Ahad lepas (6 Jan 08)..majlisnyer agak simple, tapi meriah dengan saudara mara terdekat dan juger kawan2 abang Aboy..ader game lak seperti kerusi beracun, tiup belon sampai pecah, masukkan benang dalam botol air..tapi semua tu Jannah tak leh main lagi..kalau tak mesti semua hadiah tu Jannah yang kebassss.. Jannah memang suker ngan abang Aboy ni..serasi bebenar..belum lagi Abang aboy mengagah, Jannah dah ketawa..ntah aper yang dikelakarkannyer...kalau abang aboy datang umah tok mak, mesti jannah panggil.....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...