About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, March 16, 2010

Puspanita RETRO ladies nite @ kajang..

kad jemputan n sekali no bertuah 0210..last friday nite, kita org joint RETRO ladies nite anjuran puspanita KPT..
kan org gomen mesti joint puspanita..
ingatkan free.. kena bayarr RM65..
fuhh mahal tu.. dah lah makannyer tak berapa nak best..
cafe aku masak lagi sedap..
tapi yang penting pengalaman erk..
sporting2 giler mak2 datin tu menari joget 70-an..
kagum jap aku..
n lupa nak bagitau temanya 70-an..
aku bantai jer baju yg ader...
bertolak dari kolej kul 6.00 ptg..
semua yg pi ader 10 orng (cukup satu meja)..
meja kami no 34aturcara majlis..geng2 kolej..satu meja dok 10 orang..persembahan dari puspanita PUO..

banyak gak aktiviti yang ader..
of course ader persembahan, lucky draw, best dress n pertandingan karaoke..
kak mun n mas jer yang dapat bawa balik lucky draw..
aku seperti biasa kalo bab2 lucky draw memang tak pernah bertuah...
dan yg penting KK pasir Salak juara karaoke..
congrate to Lin (member ithho ni)..
so tahun depan, kalo leh joint..layannn..
baru pakai ikut tema...


sampai umah dalam kul 2 pagi..kui..kui..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

3 pesanan:

sue said...

tak sehat pon jalannnnn :).sorry la kak iena ek.

Nor'ain Jaffar said...

makeup tajaan marykay ke???

yong ibu chem said...

wah yg kat kajang ari tu akak gi ye. jenuh nak cari 10 org siapa yg nak gi. hehehe.

kak lin tu mmg terer nyanyi kan.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...