About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, May 13, 2007

HAPPY MOTHERS DAY..






Hari ini adalah Hari ibu sedunia @Mothers Day... Jannah sungguh bertuah sebab ada mama,nenek, tok mak,moyang dan sesiapa yang menyayangi Jannah didunia ini..Program hari ini mama bawa nenek makan2 kat luar, tapi makan kat kedai biasa jer.. sebab Hotel Seri Pelangi full booking...tak per lar nenek, maybe lain kali kita celebrate best ckit erk..tapi yang penting tu ingatan..bagi Jannah tiap2 hari adalah Mothers Day..Abah pun ucapkan juga Happy Mothers Day kat mama..Jannah sayang mama...Tanpa mama tiadalah Jannah didunia ini.. Selamat Hari Ibu Jannah ucapkan pada MAMA, NENEK & TOK MAK dan juga semua ibu-ibu kat dunia ini..Jannah sayang Mama ... Mama ucapkan selamat hari ibu kepada nenek, Azizah Binti Yunus dan mak mentua mama, iaitu Tok Mak Jannah iaitu Hajjah Ramlah Binti Dalhar,, Thanks For Everything,,,

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...