About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, May 22, 2007

Suka check apa ada dalam wallet abah????




Jannah tolong checkkan dalam wallet abah, kot2 ada gambar gf baru abah ?? he..he.. Semalam mama.abah,Jannah,Tok Mak ngan Abang Boy p umah cousin abah kat tanjung agas muar, sebab nak lawat baby yang dah lahir 3 bulan.. selama ni sibuk jer .. nama baby tu, Nur Auni Mauwadah..nice name...baby nyer pun cute gak. ..gambar tak sempat amik, coz baby tu nangis lah..Jannah tu mula-mula nampak baby, agak pelik. . tapi lama-lama tangan dia dah naik ke muka baby tu...tu yang nangiss..adoiii tak fasal2 kang jannah kena marah ngan mama ni ...
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...