About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, August 18, 2010

Jannah ---> lSambutan harijadi yang simple @ Qdees

last weeks, jumaat last week aku ngan hubby cuti rehat..
so, decide nak calebrate besday jannah ngan clasmate dia..
so preparation dia sangat simple..iaitu bawak kek dan goodies bag..



classmate Jannah..yg tengah2 Riefqi..kawan baik Jannah..


semua nyanyi ..heppy besday to you Jannah...



Jannah tiup kek,,Rizqi pun sama..








dapat hug n kiss dari kawan..





nyanyi time..



sharing is caring..

yg belakang tu Teacher Vijaya,,cikgu kelas Jannah



seronok tengok dorang..comel2 lote..
dalam kelas jannah ader 3 jer budak melayu..2 lelaki..satu Jannah,,

sekian...




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

salam eina,lama tak dengar kabar berita.. selamat berpuasa

happy birthday jannah.. kejap jer dah besar dah jannah.. dah 4 thn, sama la nanti farhan pun kami celebrate kat q-dees jer.. pastu mungkin buat besday farhan dan emily kecil-kecilan ajer thn ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...