About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, August 17, 2010

Jannah Mid Year Assesment 2010

** Jadual Exam jannah...

26 may : 2 subject ( English , maths)
27 May : 2 subject (Bahasa Melayu, mandarin)

hahaha..

ni lagi satu entry yang terlambat..tak per..moto hidup aku sekarang biar lambat asal buat..

aku nak citer tentang Jannah..
last sesi (May) kat qdees ader penilaian pertengahan tahun untuk Jannah..
ala-ala macam exam lar..
so, Jannah ni memang budak yang rajin (betul taw..)
suka sangat ngan buku-buku...so, setiap mlm nak exam tu dia pun buat revision..
aku ngan hubby ler peneman dia utk support dia..
kalo tak dia punya kejer asyik colour jer buku-buku tu..
teacher qdees pun cakap dia minat sangat mewarna ...
terpancar wajah gembira kalo xtvt mewarna...
(berita terbaru : semalam Teacher May call, inform Jannah dapat 2nd place dalam pertandingan mewarna kategori umur 4-5 tahun)


tengah khusyuk study..





hubby tengah mengorek pensil jannah

debaran nak amik exam...
dan... result examnya telah dapat sebelum cuti pertengahan Julai hari tu ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Phonics : 92%
Math : 100%
Mandarin : 72%

yg aku tak dapat tengok ialah result Bm


so far, aku lihat ader pencapaian dalam diri jannah..
sekarang dia dah tak tergolong dalam budak2 yg lemah ( tak macam awal2 dulu)
cakap pun malu..
aku rasa as a parents kita pun kener amik tau aper yg dorang belajar kat sekolah..
walaupun aku pun malas nak buat awal2 dulu..
tapi sekarang dia dah request tolong ajarkan dia..
sekarang ni every night aku akan pastikan Jannah siapkan homework dia..
jannah dah boleh kenal huruf dan tulis a-z, 1-10..
tapi ader gak yg terbalik2, seperti b,d,p,m,w..hahaha..
so far, setakat ini itu lah pencapaian jannah..
aku harap jannah akan menjadi anak yang bijak dan pandai..
*** tengah berkira2 nak hantor Rizqi lak..tapi umur 4 tahun lah..2012..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...