About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, December 29, 2015

JR ---> Kisah Jannah & Ardinie

Jannah & sahabat baiknya Ardieni..
3 tahun mereka bersama..
sebelum kitaorg pindah Sabah hari tu...
amik masa satu hari utk bagi mereka chance bersama..
sedihnya tengok keakraban mereka...
seharian mereka bersama...





 
 

semoga persahabatan mereka akan kekal..
biar jauh dimata...dekat dihati...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Aisyah Ghazi said...

Comelnye lah anak2 u. Rindu pula zaman anak2 akak time diaorng kecik2 dulu. huhu. Bestnya jalan2. Rindu pulak zaman jalan2 masa anak kecik2 dulu. hehe. Anyway, free2 jemput ke blog i untuk info2 kekal fit and slim.

>>>Tips Slim & Fit Semula Jadi!<<<

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...