About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, December 21, 2015

JR ---> LEXIS HIBISCUS PD

 
Salam...
lama betul x membebel dalam blog kesayangan ni...
dah dekat 6 bulan weiii..
seb baik password masih ingat lagi..walaupun 2 kali percubaan..
hehheeh..

al kisah citer ni berlaku bulan April 2015..
bayangkan dah 8 bulan berlalu..
ader jer dalam draf..tetapi disebabkan penyakit M dah sebati dalam diri..maka jadiklah entry terpendam..seb baik tak terus padam...
heheh

actually percutian ini dirancang on the spot..
tengok promosi dlm FB.. pastu call member.pastu booking..
x sampai seminggu pun..
dah jom kita tengok gambar...
Lexis hibiscus..PD..masa ni baru bukak jer

suasana bilik

kegembiraan jelas terpancar
 
selfie jappp...


Alkisah percutian yang singkat ni bersama kawan baik Farha..
husband dia x ikut masa ni..sebab ader program lain kot..
so kitaorg pi ngan anak2 jer..
dan yang paling penting masak siap2dari rumah..
sebab x nak membazir masa nak keluar cari makan bagai..
maklumlah anak ramai...hihihi..

bahagia betul mak2 ngan anak2..

masa tunggu check in


hihi..

permandangan nak ke bilik

bilik kitaorg yg first..


masa mula2 check in tu kitaorang dapat bilik depan2 sekali..
pas tengok pool dia memang betul2 menghadap lobi..
memang Nampak org lain yg lalu lalang kang..
so decide tular bilik..kang x fasal2 jadik viral..
hahahhah...


besar dan lega...2 katil king..


Nampak air dari atas bilik

private pool atas air,,mula2 dapat bilik ni.. pastu mintak tukar..sebab memang open..Nampak org lalu lalang dari lobi..


huh kan..


Alhamdulillah..dapat tukar bilik..
bilik jauh cikit ..so kalau bising2 pun x menganggu org lain..

bilik ke2..pas mintak tukar..


menghala bilik org lain..tapi masa ni kosong x der guest..



makan dulu sebelum mandi..bagi perut kenyang...

dah macam kantin sekolah...
tu dia....maklumlah anak ramai...

suasana senja....




kemudahan yg ader..


pagi2 bangun tidur dah beratur nak mandi...
kesukaann budak2 kan..





sebelum check out...






 
itu sajer ceriter percutian yg singkat..
Alhamdulillah mmg budak2 enjoy..
len kali ader rezeki kita pi lagi yer..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...