About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, July 09, 2007

Pulau langkawi : 3 - 5 Julai 2007

3 Julai 2007
Mama ngan abah bawak Jannah p jalan-jalan kat Langkawi.. Mama ngan abah dah start cuti semester selama 3 minggu..Yahoo!!!..Sebenarnya plan nak p langkawi ni dah lama postpone.. mama asyik sibuk ngan kursus, akhirnya hari ni termakbul juga p langkawi.. Abah cakap ngan mama pergi langkawi ni NO SHOPPING2. ..Macamana pergi, macam tu lah balik…(boleh cayer ker)… Kami p naik AirAsia flight kul 11.25..Kami bertolak kul 7 pagi dari tangkak..nasib baik abah ader kawan yang kejer kat airport, kalau tak susah juger nak parking kereta selama 3 hari…10.15 pagi : sampai kat LCTT.. check in barang dulu.. p makan.. jannah punyer lah susah nak kawal..maklumlah dah dapat kaki.. nak jalan sendiri..tak mau mama ngan abah pegang..
11.25 pagi : naik flight.. First time Jannah naik flight …jannah dalam flight ok jer..tengah flight nak berlepas, time tu dia boleh tidur,tidur sampai langkawi lak tu.. penat agaknyer anak mama ni..
12.30 tgh : sampai Langkawi , rasa penatnyer.. Abah amik beg, terus cari kereta sewa..Fuhyooo!!Abah sewa kereta Vios meroon KV4009 C…berharga RM75 sehari..abah kata dia suka lah Vios ni..(ader makne tu!!!) pas tu kami terus makan… 1.30 tgh : pusing2 Langkawi…p cari hotel bagai nak rak.. Abah prefer nak duduk Pelangi Hotel walaupun harganyer pun cantikk jugak....memang cantik , nampak kemelayuan, regenya pun cantik, RM380 semalam..kalau 2 malam , tak ker membazir tu.... lain kali yer sayang..lagipun kita datang sini bukan nak duduk hotel, tapi nak jalan2..Akhirnya mama pilih Awana Porto Malai.. Harga nyer pon OK, RM183 semalam..,termasuk breakfast 2 orang..siap dapat government rate lagi…bilik menghadap laut.. 2.30 ptg : Check Inn hotel. Jannah punyer lah suka sampai berpusing2 mengelilingi bilik..kejer dia kat hotel ni main telefon hotel, tarik laci dan bertatih2 …mulut tu tak renti2 mengomel 7.00 malam : kuar ke Kuah nak p cari makan dan survey kedai nak beli perfume..dah jumpa dah…makan kat pantai cenang..
10.00 malam ; balik bilik hotel, terus tidur..
4 Julai 2007
Actually kami p Langkawi ni sebenar2 nyer lah, nak bawak Jannah p Underwater World..Pulau2 ker. Makam mahsuri, tunggu Jannah dah besar nanti.. So disebabkan jannah tidor dari kul 9 hingga 11 pagi,maka perjalanan terpaksa dilambatkan. 8.00 pagi : breakfast kat hotel
9-11 pagi : jannah tidor
12.00 tgh : Underwater World..terlopong Jannah tengok ikan2 tu..macam nak tangkap jer… 2.30 ptg : Kabel Car..tak naik pun,sebab abah takut ..he..he..
4.00 ptg : Pekan Kuah
5.30 ptg : Langkawi Fair 8.00 mlm : Dataran Helang, makan malam..
10.00 : balik hotel
5 Julai 2007
8.00 pagi : mandi kat swimming pool..seronoknyer Jannah,sampai tak nak naik..11,00 : check out 11.30 : ronda keliling langkawi..nak perabiskan minyak kete..tapi masih tak habis2..
1.15 : Tiba kat Airport Langkawi..check in barang
11.45 : Masuk ke balai berlepas
2.15 : berlepas
3.15 : sampai kat LCCT
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...