About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, August 25, 2009

Majlis Cukur Jambul Muhammad Zameer Zunnur


2 minggu sebelum posa (masa besday Jannah :: 08.08.09) aku buat kenduri doa selamat, kenduri kesyukuran, kenduri arwah dan kenduri sambut bulan posa kat umah mak aku..abang aku pun joint sekali untuk majlis cukur jambul baby pertamanya, Ahmad Zammer Zunnur...kirakan ni cousin pertama Jannah & Rizqi belah mak aku...sangat lah meriah..ndak2 dengan Jannah, besday girl yang asyik mention nak kek besday tu...kirakan tahun ni dorang dapat 2 orang sepupu baru..




Baby Qistina Maisara



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Jue ~ mama DnD said...

eppy belated beday to Jannah...chumels baby Zameer Zunnur tu..nama pun best.. ZZ gitu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...