About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, August 28, 2009

Kursus untuk cantik..

Minggu lepas aku pi kursus asas terapi dan persolekan.. ngan sorang lagi lec kolej iaitu Tina
anjuran KK Sg Petani..Fuhh amatlah best dan berbaloi sangat..
buatnyer kat Hotel Helang Langkawi.. dari 17 - 21 Ogos ..
Penceramah dari Teratak Spa Penang, Puan Leez..memang cun ...
yang bestnya sama2 ngan geng blog iaitu yong mama chem..Hotel Helang ni dekat sangat ngan air port..tak sampai 3 minit jalan kaki..
bilik dia pun ok..suker..
yg paling aku suka ader karaoke..RM10 satu kepala..siap ader orange juice lagi..
nyanyilah berapa banyak lagu pong..
mcm mp3 lak kami melalak...tak renti2..

Pelbagai aktiviti telah dilaksanakan..dah namer kursus solek..mestilah solek jer ler kan..haha..naik bengkak muka aku ni, kejap2 solek, pastu solek lagi..memang perubahan besar yang berlaku pada semua peserta..pelbagai tips kami dapat..memang kami enjoYyyyy!!!

hah ni yong..jadi model solekan jap....dan hasilnyer...

***

jeng..

jeng..

jeng...

sorry quality gambar kureng cikit..
bergambar ngan model jap...Aktiviti lain ialah lawatan ke 2 spa..aku ngan 4 geng lagi leh siap pi buat massage full body & facial kat Spa Laman Padi...murah jer RM120 ..coz owner spa tu kawan Puan Leez...aku siap mandi bunga dalam tempayan /kawah..kelass tul..


peralatan spa kat Laman Padi
tengah menunggu untuk lawatan spa..aku ngan geng kolej aku, Tina

Aktiviti lain ialah shopping..shopping..shopping...pinggan mangkuk & kuali dan coklat...

Last day ader exam...Teory dan paratikal..solek lagi..wah peserta2 semua solek2 bagai untuk dipersembahkan pada sang suami..hubby aku kata pun kata aku nampak lain..jeng..jeng..jengg

tamat daa....sesi bergambar bersama sijil

Masalahnya, aku ni kejap jer bersemangat nak make up..pas 2,3 minggu dah balik pudar..keh3..
Nampak gayanyer kalo nak paraktik kan teknik solekan tu kener bersiap seawal jam 5 pagi ..huhuhu.....




❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

7 pesanan:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah wah kemain lagi kau yer.. bersolek sakan. mesti dah pro ni.. raya nanti makin glamer la kau.. mesti cun dengan eyeshadow bagai.. ajar la aku bersolek..

hotel helang tu best kan.. bilik dia beso giler.. 2 katil queen dalam satu bilik.. mana ada bilik hotel yang cenggitu.. masa aku pergi last year bulan 12 pun, memang puashati la..

☆ lieya latif ☆ said...

huyoooooooooooooooooo...siap gi kursus hah...dasat woo kak iena....leh jadi mak andam le cenggini hihihi.....


ooo ari tu lieya sms yong, die kate ngan kak iena tgk bersolek...rupenye ni laa projek nye yeak....hihihi.....

caya la kak....makin berseri2 tgk...yong pun berbeza penampilannye...cun!!

yong ibu chem said...

oit kak! hahahhah glams aku kat sini ye...huhuhuhuhuhuhu

tapi mmg pening lah..jap2 basuh..jap2 make up..jap2 basuh..jap2 makeup...hohohoho

As said...

heheh... sungguh comei akak bila disolek...cun.. cun.. siap pergi kursus lagi.. cayalah...
bestnyer tgk hotel dia.. dah lama x ke langkawi....

Sham Ummi Echa said...

wah jauhnya g kursus solekan.. smpai ke langkawi tu.. bes ar.. smbil belajar smbil shopping kann..

da g course jauh2 harus la ko practik kan.. pasni leh la bisnes andaman plak.. ko mekap laki ko amik gambo... baru la bisnes makin kebabom..x gitu??

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

adoi tergoda aku tengok kau semua orang bermake up ni.. jeles la.. takde bukak untuk orang luar ker.. nak gak join..

best ek korang, belajar make up pun sampai ke langkawi.. bestkan hotel helang tu. beso giler bilik dia. aku dah pergi dah tahun lepas. memang puashati

psst nanti ajar la aku bersolek..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

syoknyer ko kak...gi kursus camtu..kalau aku pun nak pergi jugak ....

amboi amboi (sambil goyang jari ala2 azwan ali)
kemain lagi si yong yerk...siap jadi model lagi...wallah, mmg meletup ler yong lepas kena solek...hampir tidak kenal gue....ceh...

raya nie....ko solek2 tau kak....pastu, ko ajar ler camner kat kitaorg plak....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...