About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, August 07, 2009

Happy Birthday My Princess Jannah





Esok 08.08.09 --->> Jannah akan genap 3 tahun..
selamat datang ke dunia 3 tahun..selamat tinggal kenangan 2 tahun..
happy birthday sayang...
selamat hari lahir..

anak mama yang baik, yang mendengar kata mama..
yang cantik, yang comel,yang cute..
yang notty, yang cerewet...

mama, abah and Rizqi love you sooo muchhh...
Jannah satu dan tetap satu di hati mama.....


::: besday party??...mungkin buat..mungkin tidak..kalo buat pun maybe lambat cikit...



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

9 pesanan:

☆ lieya latif ☆ said...

oooo besdei jannah ye kak...

hepi besdei si comel jannah, semoga membesar bagai johan, menjadi anak yg baik, bijak dan solehah....amin.....

claim adiah besar2 ngan mama tau...kh kih kih

As@Aza :) said...

Happy Belated Birthday Jannah... :) "Welcome to the club" kata afiq :)...Selamat Menempuh Alam 3 tahun yang makin penuh cabaran ;)

Mimi said...

Happy 3rd Birthday Jannah...Sweet nyer gambar Jannah mcm princess la pakai gaun kaler putih :D

As said...

alah.. tomei nyer b'day girl ni... pakai baju princess... suka tgk dia.. kejap jer jannah dah besar... so chumel... Happy B'day Jannah....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

comelnya jannah, dah ala2 princess la... btw Happy Besday Jannah.. dah masuk 3 tahun dah.. dah big girl yang comel..

tahun ni mama bagi prezent apa kat jannah?

Sham Ummi Echa said...

hepi besday jannah..semoga jd anak yg solehah dan menyenangkan hati mama&papa..

comelnya pakai gown putih..mmg princess abiss la

fmmf0708 said...

happy besday jannah..kak, nanti kenduri jgn lupa jemput..along...

mrs khairul said...

happy belated birthday to jannah..moga jd anak solehah ye syg..

beza seminggu dgn kanda rupanya..badan jannah semangat kan..cute jek tgk dia pakai ala2 princess tuh..mmg kena sgt dgn bdn dia yg montok..auw..sexy u..hehehhe

☆ lieya latif ☆ said...

kak iena, salam ramadhan almubarak dan selamat berpuase buat akak sekeluarga....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...