About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, April 21, 2011

JR ---> Besday Rizqi yg ke3 tahun @ umah

Salam..
sambungan entry lepas
sambutan ke-2, besday Rizqi adalah dirumah..
memang niat nak menyambutnya..
sebab rizqi dah pi school kan...
so, discus ngan hubby..dia setuju..
so tema ialah Hijau Ben 10..almaklumlah Rizqi memang tengah minat Ben 10...

malam tu, Ahmad Rizqi agak moody sebab badan dia mula nak demam @ dedar..
tapi main tetap main..cuma tak ceria..
so malas nak tulis banyak, jom layan gambar jer lar..
gambar banyak sangat ...dalam fb lagi melambak...
so yg ini pakai pilih jer (sebenarnya hubby saya yg pilih kan..hehehe)..

Kek & cupcakes telah dibuat oleh Cik Su...
memang kreatif dan shedappppp..yummy...
edible kek ben 10 dan cupcakes telah saya order secara online..



antara menu utama nasi ayam, laksa,beee hoon goreng, juih karipap, koci, nugget, frenfries, tembikai dan air sirap+oren..





bubur dibuat oleh tok mak..

majlis potong kek diadakan dalam pukul 9.45 malam...





hadiah dari maklong & family...


so, tak best lah kan kalo berparty  tanpa game kan..
antara game yg ader ialah
1. Pertandingan Mewarna Ben 10
2.Pertandingan Tampal Sticker Ben 10
3.Pertandingan Tiup Bola Ben 10
4.Anugerah Keluarga Sporting Ben 10
5.Anugerah  Vogue Princess
6.Anugerah Stylo Prince
7.Anugerah macho daddy/man
8.Anugerah  gorgeous mommy/women
pertandingan mewarna ala Ben 10

Anugerah Keluarga Sporting..

Pertandingan menampal sticker Ben 10

pertandingan meniup bola Ben 10



teacher vijaya


qalesya
ammar

aqil

qaseh


last sekali penyampaian hadiah bagi pemenang2..
azie, pemenang tempat ke-2 tampal sticker

kak mun

imtiyaz, pemenang kategori stylo prince

oh dah tentunyer my princess Jannah...

Aisyah , pemenang pertandingan mewarna Ben 10
Ni antara mereka2 yg banyak membantu menjayakan majlis besday Rizqi ini...
Jutaan terima kasih untuk mereka...
cik su aka the baker
along aina

angah, the waitress

yummy...yummmy

kak long, the cooker aka the chef

terima kasih kepada semua yg sudi datang meraikan majlis harijadi anak saya..
terima kasih kerana memberikan hadiah dan juga duit...
Insyallah tahun hadapan jika ader rezeki, kami akan usahakan lagi..

sekian

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...