About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, April 15, 2011

JR --- >Majlis Perpisahan Sempena Naik Tingkat (bukan naik pangkat tau...)


salam..
bulan 12 hari tu satu majlis perpisahan telah diadakan
(giler punya lama story ni baru nak upload)..
untuk sapa??...hahaha untuk aku ler..
majlis perpisahan sempena aku tak jadi lagi pegawai multimedia dan sumber (konon2 jer..)..
decide dah lama nak letak jawatan ..dah pun bagitau bos 2,3 kali..
tapi bos suruh hold dulu..
sampaikan wujud satu alasan yg benar2 kukuh ..
dilantik menjadi ketua program SMK pengoperasian pejabat..
so, masa nak meeting ABM yg baru, tulis lagi dalam borang..
(memandai tambah lagi satu kolum..jawatan yg ingin dilepaskan..)

alhamdulillah di makbulkan..
mana boleh pegang 2 jawatan dalam satu masa..
hahahah
lagipun jawatan pegawai multimedia dan sumber 
perlu diserahkan pada yg benar2 layak..
mcm aku ni mana layak??..pegang kamera pun gigilll...
lagi satu tak sanggup nak menanggung risiko pegang 
aset yg sangat menarik tetarik deboommmm..huhuhu..

thanks  to kak ya & ida..yg arangge majlis ni..
makanan yg shedapp..dan yg paling terharu 
siap tempah kek coklat yg yummy..yummy..
credit to haizi...


utk kak ya ngan ida..
korang memang best,,kejer ngan korang pun best..
ala hanya kita bertiga pun boleh handle program...kan..kan.
tanpa sesiapa..
buktinya dalam buku program sorang pegang 3,4 jawatankuasa..
hahhaha,,giler kuasa..
kenangan bersama korang akan tetap saya simpan..
dengan ucapan --- > 
"kalo saya pulang buku lambat, 
tolong jangan denda saya yer...
kalau saya buat bising kat library,
tolong jgn halau saya yer..!!! "

lets layan pic...

penganjur utama...

ida pengantin baru...

tetamu..

makanan yg shedap...









sekian...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

onniesham said...

tahniah ina. semoga lebih brjaya.

p/s : citer rio tu bes jgk. kelakar.

wiznie's BLOG said...

tahniah....suami isteri dpt naik pangkat...all the best. doakan saya tuk thn ni ye..hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...