About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, March 03, 2014

JR ---> Susunatur Stor Terbuka

 
projek ni sebenarnya dah berjalan sebulan yg lepas..
tapi x up2 lagi..heheheh..
ok..entry kali ni nak citer fasal stor terbuka aku ni hah..
apartment yg aku sewa ni, x der stor pun..
bilik semua dah digunakan semaksimum yang boleh..
seb baik area depan toilet depan, ader sedikit ruang utk letak2 barang x tak digunakan..tapi mungkin akan datang nak guna brg tu pulak..faham dak???..
mana layaknyer letak brg2 tu..kat dalam stor lah kan..
kalau x der stor..buat cara x der stor..
hehehe...
so brg2 ni dari sikit hingga ke banyak sikit sampai banyak sangat diletakkan 
di ruang depan toilet depan..
sampai dah memenuhi ruang..tinggi disusun..
ni kira ok lah..dah susun..kalau x dulu lagi horror..
hahhaah
 

mata sakit tul tengok brg2 tersebut duduk diam2 kat situ..
sesuatu mesti dilakukan...
kener carik rak jugak,,kener susun elok2..
so projek mencari rak pun berjalan..
alhamdulillah x sampai 1 hari dapat jugak carik rak besi..open..
dan paling penting murah..
aku beli 2 rak ni...harganya dalam RM180.00 kot..
bagi aku murahlah tu..ingatkan satu dalam rm250.00

tak sampai 2 hari, rak tu dah sampai..
oh yer kener order dulu..ikut ketinggian, lebar yang kita nak...
ini lah ruang kosong tu kan...selepas di keluarkan brg2..
dari pandangan toilet..
so, proses meletakkan rak pun berjalan..
alhamdulillah..seb baik muat2 jer..terror gak aku ni kan..
tapi kan kalo tak muat..aku akan muatkan jugak..hahahah

so selepas tu proses menyusun2 brg pun berjalan..
alhamdulliah banyak bender boleh diletak..
yg paling suker dapat letak comforter yg banyak tu...



  ok itu sajer ceriter tentang susunatur kali ini...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

12 pesanan:

Fizah said...

pehhh sistem yg betul mmg akan memberikan kepuasan yg luar biasa kan...thumbs up! rak tu cantik putih dan efektif!! =)

Cik Puan Mimi said...

hehe aku boleh imagine sebab dah pernah tengok "stor" ko tu.. hehehe

Nurizzah Majif said...

Assalam sis,
akak beli kat mana ye? beli online di website mana ye rak ni? berminat gak la nak beli

bintang_zue said...

salam. saya pon berminat nak tahu tentang rak tu. boleh custom made ye? nak tempah kat mana ya? thanks

MOHD YAZID ABU BAKAR said...

beli kt mana ni?

Seri Ayu said...

Assalamualaikum...cantik rak ni...beli kat mana ya boleh pm saya tak 013-3434588

nor said...

sis beli kat mana ni? boleh set ikut ukuran kita nak yer? pm saya detail supplier..

zam said...

ni kat mana beli?

zam said...

ni kat mana beli?

Kamaruzaman Kamis said...

Beli kt mana? Nak jgkk..

Kamaruzaman Kamis said...

Beli kt mana? Nak jgkk..

bintang_zue said...

alhamdulillah, saya dah dapat. rak ni di kawasan saya, kulim,kedah boleh dapatkan di kedai nikorex. ada banyak cawangan nikorex ni. boleh google di kawasan terdekat anda. di kedai hardware pon ada juga, tapi mahal sikit.kedai kedai yang jual rak untuk kedai pon ada. harga berbeza mengikut saiz. just sharing. thanks

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...