About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, November 24, 2010

Belanja Makan @ PIBT --- > Maafkan kami!

Tema jalan2 cari makan kali ini : Makan2 mintak maaf..
huhu...kami belanja makan 2 family SIL..
tanda minta maaf sebab dorang datang raya umah kitaorg 
tapi kitaorg tak der..
sampai kener gigit hanjing..muahahah
padahal dah sms plan nak datang
tapi kitaorg tak balik tangkak..sebab aper??
biarlah rahsia...
huhuhu....
tragedis tul...
so nak belanja makan kat pizza hut,kfc dorang dah biasa..
minta cadangan dorang ler...
maka, berdasarkan undian, undian mereka lebih memihak kepada
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
PERKAMPUNGAN IKAN BAKAR TERAPUNG (PIBT)
di Umbai, Melaka...

bagi aku tempat ni memang best..berbaloi2
murah pun yer gak..apa lagi ..???
mari kita layan jer gambar...









 kat sini ala2 dataran..ader kedai makan 2 tingkat..
so kat bawah tu ader tempat sewa moto elektrik ni..
JR memang tak sabar2 nak naik..
mahal gak..RM 5 untuk 10 minit..
insyallah kalo ader rezeki lagi kami akan datang ke sini..
lupa nak inform hari tu kita org makan 12 orang dewasa (yg kuat makan ler..) dalam RM280+++
lauknyer macam2...siap dapat voucher RM30 lagi..

so, sapa yg kaki makan seafood ni..
disinilah tempatnyer..
sapa nak pi??ajak haku yer...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...