About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, November 09, 2010

Jannah ---> Hari ni start Peksa Term 4 Asessment

Salam..
Hari ni dan esok my doter akan start exam ..
Term 4 Assesment..
Sujek  : 9/11 - IQ Math & Phonics 
10/11 - B.M & Mandarin...

hahaha..tak tau nak study aper..
tengok  dan belek2 buku Jannah..
malam tadi buat revision cikit...
mr. syahrir yg rajin membantu anaknya study..
membuat kertas soalan spot untuk Jannah..
dan juga yg sabar melayan karenah jannah..
lepas maghrib dah start study..

 Jom kita tengok gambar...Zassss..
 Jannah dah pandai campur no2 yang simple.
contoh : 5+2, 4+5
kalo 7+2 agak sukar..
sebab dah melebihi 5..susah nak kira ngan jari
huhuhu..
haha..bersungguh2 mengira

abah rajin buat soalan untuk jannah
jannah dah tau campurkan no yg simple2
guru besar...
latihan : mai padankan..
hahah..cikgu dah letih..
Jannah serius..tolong abaikan kain dia yg cekci tu yer..


 tapi bagi aku. masa zaman Jannah ni dah advance dari aku kecik2 dulu..
yerlar aku dulu, umur 8 tahun @darjah 2 baru berlajar campur tolak..
tapi zaman Jannah , 4 tahun dah didedahkan..
mngkin silibus dorang agak ketat..
takut tengok..huhuhu
tapi memang zaman dah berubah sangat..
aku tak ler nak anak aku belajor teruk2 masa umur 4 tahun ni..
cukup ler dia start tau..
tang mulut tu...

sedang bapak  dan anaknyer tengah serius study...
mamanyer pulak tengah buat aper lak
jom kita tengok!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
syok layan..
C.h.i.n.t.a   C.h.a.n.d.u.r.y

huhuhu..seb baik dah minggu akhir...layann

ok harapan aku sebagai mamanya::
aku doakan agar Jannah boleh buat lah exam dia..
aku tak marah kalo dia tak leh buat..
tapi aku percaya  dia boleh buat punyer...
good luck Jannah..go Jannah go!


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

4 pesanan:

Zakiyah Zainon said...

jannah blajar mandarin ka? sapa tukang ajar dia kalau ada masalah mandarin? saya pun teringin nak hantar anak blajar bahasa cina

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

bagus la perkembangan yang positif la tu.. tengok jannah pun dah boleh mengira.. emily tahun depan baru aku nak hantar masuk tadika.. harap2 dia pun leh catch up macam jannah nanti

As@Aza said...

rajinnyeerr guru besar ;) baguslah abah jannah rajin buat latihan....aza just beli jeerr buku2 latihan banyak2 bagi afiq buat...nasib dia pun suker ;)....

Anonymous said...

Thanks :)
--
http://www.miriadafilms.ru/ купить кино
для сайта zary77.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...