About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, November 02, 2010

Qdees Annual Concert 2010 -->Jannah @ Sesi makeup sblm konsert...

    terima kasih diucapkan kepada auntie azie kerana sudi menatarias wajah jannah........... JOM KITA LAYAN GAMBAR LAGI..
   


inilah mak andam jannah--> Auntie Azi
wajah sesudah dimake up..cantikkan..

posing dulu..
rambut oleh auntie zariasya...penyeri suasana..

terima kasih kepada semua yg terlibat secara lansung @ tidak..
tahun depan boleh guna lagi khidmat anda!!!
peace.

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

3 pesanan:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

wah berseri2 muka jannah.. tang mata tu mmg nampak lainnyer.. memang berubah betul.. dah macam anak dara..

ok lah kan jannah dapat mekap macam ni. farhan tak de nyer mekap2.. sempoi2 jer dia .. tak sabar nak tunggu emily punya turn pulak tahun depan..

nor_azida said...

ina, aku nak copy gambar ni yek untuk update blog ku yang dah bersawang tu...hehehe
jannah, senang jek nak make up dia, sebab bagi kerjasama, duk diam jek ...tang pakai eyeliner pun dia leh tahan, xda pun terkelip2 ...cam dah biasa pakai gitu!!!!kelasss uuu!!!
ok nak tgk gambar semasa konsert pulak.

mamaairis said...

ada gak muka aku nih...jannah mmg sportivo habis, spoting dan bagi kerjasama...chun melecun anak dara kak ina...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...