About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, September 06, 2010

---> 2 menjadi satu..

actually ni rantai n gelang kaki Jannah masa dia baby dulu..
dah putus..sebab masa tu beli yang kosong jer..
so memang dah lama plan nak tukar dgn yg padu sikit..
tengahari tadi masa  rehat, pi ngan mr hubby..
tapi hubby tunggu jer dalam keter..
parking susah..
plan nak tukar gelang kaki + rantai ni = seutas rantai yg padu..
so, dapatlah yang memenuhi spec harga..
so tambah gak ngan loket yang padu, kene tambah RM45
maklumlah emas kan mahal , 1 kg =RM126.00
eh salah..salah.(1g = RM126..sib baik Cik Puan Mimi betulkan ..thanks)..
fuhhhh...



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

salam eina, wah sama la rantai jannah dengan emily.. senang beli padu sikit, tak mudah putus

eina, biar betul 1 kg = RM126. bukan 1 gram ke.. kalau satu kg, murah sangat la tuh. hehehehe kat kl ni 1 gram RM141.. so kalau eina dapat RM126 tu kira murah la tu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...