About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, September 15, 2010

Info Raya Kami --- > Edisi 2010

Masih tidak terlambat untuk aku ucapkan --->
Selamat hari Raya untuk semua..
mohon maaf dan ampun atas segala kekasaran kata-kata dan tingkahlaku..

Mood masih berkobar-kobar untuk raya...
walaupun tak tau nak raya mana..
dah hari raya ke-6..
ok..nak citer aper ek??

nak citer entry raya??
nanti dulu..
gambar pun tak transfer lagi..

ok citer pasal maklumat umum raya keluarga aku tahun 2010 ni.
1.cuti raya
aku ngan hubby start cuti dari 8/9 hingga 20/9 2010..
lamakan??maklumlah student pun cutikan..

2.Persiapan raya??
a. Tema " Sepeti kad ucapan diatas , temanyer "purple:..
walaupun aku tak berkenan ngan quality jahitannya..
tapi dah nak raya kan..gasaklah..membazir beli baju lain...

b. baju & kasut anak-anak (JR)
walaupun baju JR banyak dak aku beli kat bandung & Jogja (julai hari tu)..tapi mood shopping tetap melanda2..aku tak shopping jauh,,hanya kat melaka dan muar sahaja...
tahun ni yang bestnyer Jannah lah..baju dia banyak..maklumlah badan nyer yg macam dipam2 tu memerlukan baju yang baru..baju lama tak muat seh..

c.Rumah aku
tak der tukar2 curtain ataupun aper2..cuma plan nak tambah kabinet dapur..
ala nak buat pulau tengah2..
aku nak cakap pun tak tau...
senang nak potong2 bagai..
uncle cabinet tu cakap pas raya,,,

d. baju hubby aku..
baju melayu  dah siap sehari sebelum raya..
baju tshirt ngan kameja beli raya ke 3..
nak suruh dia beli sendiri berkurun..
last2 aku ngan jannah yg pi beli,,
warna adalah taste jannah...

e. kuih raya..
ader 5 jenis biskut.. 1 set untuk umah mak aku..
semuanyer tunjuk dan jolok..
dah tunjukk kene bayar..
sebelum bayar jolok duit dulu..
hahaha,,,

f. baju raya aku,handbag & kasut//
baju raya aku ader 4 helai semuanyer ngan 4 helai tudung baru//
warna..macam2 ader..
handbag & kasut pun baru,,tapi yg biasa2 jer...

g. duit raya
dah tukar semuanyer RM350..
hubby yg settlekan..
mak aku pun aku bagi RM300 (sendiri bagi ler)//
Mak mentua..hahah..anak2 dia lah bagi kann..kan...

h.raya kat mana??
tahun ni ader perubahan sedikit..
masih raya kat umah belah my hubby kat muar..
tapi malam baru balik segamat..
selalunyer lepas sembahyang raya terus berdesup balik segamat,,,
huhuhu...

g. gambar
eh mestilah ader..ndak2 hari pertama..sampai lebam bergambar..
tapi raya seterusnyer tak sempat nak bergambar...
bz melayan JR..

h.open house..
ader..tunggguuuuuu...............................

so, nantikan edisi full story Edisi Raya 2010
(ala tak best mana punggg......)


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...