About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, September 20, 2010

Jannah --- >model tudung syria tapi .....

haha..org tengah sibuk upload tayang gambar raya..
aku lak bz citer sebelum raya..
tak per ler..nanti2 aku citer fasal raya..

alkisah sebelum raya hari tu plan nak beli tudung jannah..
warna yg dicari adalah purple..
memang susah nak cari tudung kanak2 warna yg matching ngan baju..
yg banyak tudung dewasa..

so carik punya carik, ader sales girl tu cadangkan amik tudung syria..
saiz paling kecik sekali..
warna ader cuma anak tudungnyer colourful..
hah janji warna ader dekat2..
tak kuasa mak nak carik lagi..
dahlah ramai org..panaslak tu..posa lagi...

so salesgirl tu trykan pakai jannah tudung ...
mak oi..memang cute (hehe..sapa nak puji anak, kalo tak mak dia kan??)..
ader makcik dalam kedai tu cakap macam budak Arab...
haha ..tak leh blah nyer...

.time pakai tudung tu memang dah nampak sopan...
orang kata leh buat menantu ler..ala2 model...
tetapi... 


FAIL!!!

 atas tertutup..bawah out..

haha..

Jangan Marah yer...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

3 pesanan:

~~Ciklinn~~ said...

auchhh seksi youu.... hihihihi

selamat hari raya sis... maaf zahir batin

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

takpe belajar2 dulu pakai tudung, nanti dah besar senang nak didik kan? bila nak raya kat kl

Sue said...

Peehhh,perut tu lupa nk cover ke?? hahaha..kak ina wat open house jmpt saya eh..hihi

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...