About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, February 04, 2014

JR ---> Bilik JR terkini...

 
ok kali ni entry adalah sambungan entry ni..
masa dulu x der meja study..sekarang ni dah masuk meja study..
memang nampak sempit sikit..
susah nak carik meja warna pink...last2 beli warna merah putih ni..
suker..bagi aku cantik..seb baik Jannah suker...
beli kat kedai perabot..
kerusi beli kat giant...


yang ni pulak adalah ruang depan katil dorang,..
macam2 ada..almari kecik tu simpan toys dorang yg baru beli dari tahun 2013..
yg sebelum2 ni semua tinggal kat rumah lama...

meja tepi tempat letak cermin dan kipas..x pasang air cond pun..
sebab bilik ni memang dah sejuk ...
bawahnyer letak bakul utk Jananh & Rizqi letak beg sekolah mereka..
alhamdulillah balik2 jer sekolah, terus mereka letak beg sekolah mereka kat situ..

  setakat ni ader beberapa idea nak buat ngan bilik JR ni..
antaranya nak letak sumting kat dinding meja study tu ...kosong jer...
kalau ader rezeki nak pasang rak buku yang simple kat dinding meja study tu..
nak carik karpet yg colourfull sikit..huhuhu..macam2 nak ..
berangan jer..nak buat ntah biler..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Tautan Hati NabilaHasyim said...

cantiklah meja tu, bersinar2...

kak saya rasa, klu nk luas, ok tak klu ke tepikan katil ke dinding?
kt tengah tu bo letak meja study (tp nant xleh letak noticeboard sbb ada tgkap) @ rak buku @ almari (tp cahaya sdkt tlindung)...

tp xtau la sesuai tak dgn situasi kt blk ni.
selalu kt asrama@kolej dlu2, meja study atau loker yg mjadi gap antra 2 katil...
so nmpk luas sket..
klu ada ruang kt tgh, bo dok lepak2, sembg2 ke, solat dgn ank2 ke...

juz cdgn, hihi...
tq

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...