About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, July 28, 2008

Aktivity hari Ahad..

Waduih..waduih..cepat berbenar dah ari ahad... maknernya hari ni aku kene balik tangkak ..so masa yg sedikit ni harus diisi dengan perkara-perkara yg menyenangkan hati..antaranya, aku ngan kakar ipar aku plan nak makan besar..so pagi2 kita org dah p pasar tani, beli lauk pauk nak masak..kul 9 kami dah masak untuk lunch..kul 11 dah lunch..sedapnyer....
siakap masak sweet sour, sayur campur, kangkung belacan, ikan duri masak asam pedas, paru goreng,air lemon..Jannah tengah lapar..Asyik sebut nak acik!!nak acik!!nak nasi lahhh

Kul 1 lak, kakar ipar aku ajak p ikano..seperti biasa hubby aku tawarkan untuk jaga budak tu..aku aper lagi..shopping lagi..besar2 KL ni aku leh terjumper ngan Azi ngan Yusry ngan daughter dia Alya.. Kat Ikano kitaorg p makan2 kat Kluang Station, masuk kedai buku Popular dan yg paling utama masuk Branded Outlet...
Baju baru..beli kat ikano..

Sampai kat umah kul 5 ptg..so malam dah plan nak balik kul 8..dup2 kete JFR tu buat hal, bateri lemah..so panggil jiran sebelah untuk jumper bateri kete dia..sib baik ader jiran yg baik..last2 kul 9.30 baru bertolak dari kelana jaya..sampai kat tangkak dalm kul 12 mlm gitu..penat giler..esok nak kejerrr....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Nazathul Hamimi said...

amboi tak puas shopping kat bandung, shopping lat kat branded outlet.. :)

comel rizqi pakai baju oshkosh tu.. bulat sungguh muka dia

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...