About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, July 27, 2008

P KL lagi...

Jannah dalam kete on the way p KLRizqi tidur jer...
Jannah pun samer dah tidur..


Hari Jumaat aku cuti.. p lagi KL..jalan jer lah aku minggu ni..buat ngabis duit no satu..dahlah duit tinggal ckit jer ni..keh..keh..So, kul 12 aku dah bertolak ke KL..hubby aku tu nak amik gambar PM kat Putrajaya..hobbylah pulak amik gambo2 VIP ni...So, Jannah ngan Rizqi seperti biasa tidur jerlah...stay kat umah Mak Oda kat kelana jaya..


Rizqi dan bangun tidur sampai2 umah mak oda.. Jannah tgh suker.. Jannah dan Rizqi.. Boolatnyer budak bam-bam mama ni..


Malam tu lak kami p makan kat Sari Ratu kat dataran glomac kelana jaya..indonesian food..makan nasi padang..ini pengaruh dari p bandung lah ni..banyak gak kiterorg mkn..lebih kurang RM80...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Nazathul Hamimi said...

amboi2.. makan ikan gurame nampak... tak abis2 lagi ker selera bandung ni.. hehehhe

eina kenapa pakaikan rizqi sarung tangan lagi.. aku rasa bila dah 4 bulan dah tak yah pakaikan la.. sebab umur time2 ni tengah belajar menyentuh, memegang...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...