About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, August 25, 2008

Selamat Bertunang Along Faezah & Fakri

<



Si comel Jannah
Sabtu lepas, lepas isyak, Along faezah ngan bopfrennyer Fakri telah ditunangkan ...
Alhamdulillah, rasa2 nya mereka dah lama kawan..dah dekat 4 tahun kot..masa study kat Uitm Arau perlis..
sekarang mereka sambung degree kat upsi, nak jadi cikgu..
Insyallah bulan 12 ni, mereka akan disatukan..
Kirakan Along Faezah ni, pangkat mak sedara ngan mama, so pangkat Tok Long ngan Jannah & Rizqi..Keh..kehh....
sangat rapat ngan mama, Jannah & Rizqi..

Rizqi Kene kiss

Sukernyer ramai pompuan pegang2


Majlis pertunangan dijalankan lepas Isyak..rombongan fakri dari nun jauh, kedah tuu..
kirakan pertunangan ni melibatkan Utara Selatan..
Majlis berjalan dengan lancar dan meriah..
Along faezah malam tu macam pengantin..macam nak nikah..
anggun dan jelita gitu...


So, Abah tak melepaskan peluang merakamkan detik2 istimewa itu..
Jannah ngan Rizqi seperti biasa, maintain Ok bila bab2 enjoy dan meriah ni..ndak2 Rizqi tak ngantuk lansung..
Untuk along faezah & Fakri, selamat menjalani tempoh bertunang..tak sabar nak tunggu bulan 12, pengantin 4..
So minggu depan 31 ogos, adik along faezah lak akan bertunang, iaitu angah afzan..makan2 lagi lah kejernya...Kita enjoyyyy
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...