About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, August 15, 2008

XTVT hujung minggu -9 0gos 2008

Jannah tengah berselera makan...
sedapnyer lauk org kawin ni...

Rizqi..lena di dodoi karaoke...

Selepas majlis birthday Jannah ari tu, kami dapat undangan perkahwinan ex staf kolej aku..actually Hairina ni pratikal kat kolej aku, diletakkan bawah unit aku..so, aku ngan hubby n anak2 memang plan nak datang wedding hairina ni..masa p tu saing lak ngan Zai ngan student2 kolej... Rizqi tengah org karaoke sekuat2 dunia tu, dia leh tidor...
Pengantinnya, Hairina ni memang cantik..


cantikkan pengantin ni..serba hijau..


Temanya hijau..menyempat gak aku amik gambo ngan perantin...

Aku, Rizqi, Hairina ngan Zai..


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

4 pesanan:

Nazathul Hamimi said...

oo aku tengok kat life trafiic tu ada plak mamat/minat indon dari bandung singgah kat fp kau ek.. glamer gitu.. ke bapak supir kau yang tengok ni..

anyway selamat pengantin baru kat member kau tu.. lawa serba hijau.. rizqi lak menten bulat dan tido jerkan..

kau jadi tak nak datang umah aku kat segamat hari isnin ni.. nanti calling2 aku tau

Hirda Ibrahim said...

cantik pengatin tu kooo...
bagus rizqi, x kira apa jd keliling, karaoke ke, bom meletup ke, kalu dh ngantuk zzzz je kan boy? ha ha ha...

aDiQ said...

aku ni keja dtg keja kawen org je..keja kawen aku ntah bila laa gamaknya org nak datang...hakhakhak...

Kak Yong said...

wah..sgt berselera yong tgk si jannah tu mkn ha..akak, holiday mana coti2 semester ni?? bila coti akak best lah kan..sama2 cuti..senang nak gi jenjalan..hehheheh

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...