About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, July 10, 2009

1 bulan lagi 3 tahun..


Semalam ,Jannah dah 35 bulan..means ada 1 bulan lagi utk 3 tahun..So, apa yg Jannah tau sekarang ni ialah sayang dan buli Rizqi, dah pandai gosok gigi sendiri, dah pandai ngadu, dah pandai baca selawat yg ringkas2 ler, dah pandai berkemas.. maklumlah dah ader bilik sendiri...tapi tak free diapers lagi..mcm mana ni??hajat hati nak hanto taska tahun depan,,tapi syarat utama nyer dia kener free diapers ...nak harapkan aku..hujung minggu lesap balik kg..kener apply cuti 2,3 hari ni..semata2 nak focus pada free diapers tu..

ok ni, menan baru jannah..aku baru beli..tapi tak letak kat umah aku..semuannyer aku sumbat kat umah mak aku..buat backup kalo aku p outstation, tak jannah boring duk umah nenek dia..
❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

5 pesanan:

Puan Iza said...

Dah besar dah pun jannah nie...nak msk 3 tahun dah.....

Comel jannah.....siap pakai bunga dan berpayung lagi....

Mimi said...

wah..mama dia da training awal-awal ni ..nak bagi Jannah suka hopping..hihi

Kejap je da nak masuk 3 years..makin comel and makin pandai berposing..

~~ciklinn~~ said...

kak ina comellnyer jannah...gerammnyer linn tgokkk rasa nak colekk bawakk balikk jerk...

Sham Ummi Echa said...

pasni mama dia sibuk ler nk pikir nk wat bash cemana.. wat mcm rizqi ari tu gak ker... jannah siler demand kt mama yer.... hahahaha

As said...

alahai.. dah besar anak dara ni kak... dah rupa perempuan melayu terakhir dah rupanya bila pakai munger tuh.. x lama lagi jannah 3 yrs la ya... amboicantik nyer menan dia.. leh pinjam x...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...