About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Monday, July 27, 2009

RIZQI dah minat menulis..


2 hari lepas baru aku perasan rizqi dah minat menulis…mungkin dia selalu tengok budak2 buat homework kat umah pengasuh dia..dia nampak pen.kemudian dial eh amik kertas, pastu dia meniarap sambil pegang pen dan menconteng..memang tak kekok…dan paling tak sangka dia leh sebut A,B..mungkin bagi org lain, biasalah pencapaian seorang budak lelaki dalam umur 16 bulan…
Malam tadi, kakak tengah sibuk menulis dalam bilik dia..Rizqi selagi tak dapat pensil ngan kertas,selagi tu dia tarik janna punyer.. aku pun bagi dia satu pensil ngan kertas..so dia pun start tunjukkan skill dia..yg best tu dia leh conteng lantai sekali…hah,,dah start lah tu…

Yg sayangnya, aku tak dapat rakamkan ..sempat snap gambor jer..nanti kalo ader rezeki lagi, aku rakamkan aksi Rizqi menulis…
Rizqi sayang, dalam kenakalan dan kelasakkan tu, mama bangga sayang!!!....


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

al-hamdulillah rizqi dah tunjukkan minat.. x lama lg leh geng ngan kakak dia ..br sonot blajar sama2

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

beso giler bilik jannah, siap dapat masukkan buai dengan gelongsor tu sekali

seronokkan bila anak2 tunjukkan minat menulis.. memang rasa bangga la walaupun dia tulis tu ntah apa2.. at least dia tunjuk minat, tu yang penting. lama2 tu pandai la

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...