About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, July 11, 2009

Kursus lagi...

Salam semua..
next week aku akan pi kursus dari 13 jun hingga 16 jun..
nak cukupkan 7 hari setahun ( kakitangan awam wajibbbb)...
insyallah free, aku akan melawat blog korang..
Kursus apa???
Kursus yang dah lama hubby aku nantikan...
aku temankan ajer...he33..
nanti aku citer okeh..
bye333...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

5 pesanan:

Mimi said...

wow..7 hari setahun..banyak nyer..kalo company kami 2x je setahun..kedekut kan..hihi

As said...

uih... course best nyer.. kalo kat hotel lagi best... whakakaka...
hmm kami ni gak yg x p course

☆ lieya latif ☆ said...

selamt berkursus kak....betul tu kite ni wajib 7 hari kursus kan...so far lieya dah cukup dah heheeh

Sham Ummi Echa said...

samat brkursus..aku ni je yg x penah ckp 7 hari brkursus..tiap2 thn mmg x penah ckp...abis nk wat cemana..da apply..bos pon da sokong..DG plak yg x luluskan...so wat to do???

eija28 said...

wah...kursus ke mana tu kak?nanti cepaat2 hapdet yerk kak...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...