About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Sunday, January 08, 2012

JR --> back to qdess @ 2012


 
my JR dah kembali ke qdees utk tahun 2012 ni..
Jannah utk 6 tahun & my little man Rizqi utk 4 tahun..

tahun 2012 ni JR duduk satu sekolah..bumbung yg sama..
cuma bilik berlainan..Jannah punya kelas dah naik tingkat 2..
aku tak risau tentang mood dorang ke qdees..
jannah ngan rizqi tak pernah buat perangai ke sekolah..
cuma bangun tidur jer lambat cikit..dalam kul 730 pagi...

 

tahun ni, Rizqi masuk kelas En. Michelangelo 
(kelas lama Jannah masa dia 4 tahun dulu..)
dan Jannah masuk kelas En. Baird..
tahun ni rizqi dah start ader homework..si kakak, Jannah lagi banyak homework....huhu..
dengan sekolah agamanya petang...mesti full of homework..
takper, mama yakin anak mama Jannah boleh punya kan...
utk minggu orientasi, masih x der homework..
so mama ngan abah dah planning jadual yg tidak memberatkan jannah,,

tahun ni dapat 2 beg qdees,,merah utk 4 tahun dan hijau utk 6 tahun..
teacher may kata ,pihak qdees amat galakkan student2 pakai beg sekolah..
beg sekolah qdees ni  pun katanyer dah upgrade..lebih berkualiti.
padahal aku dah siap2 beli pun beg sekolah jannah..barbie lagi...
tak per lah..pakai jer..nanti beg barbie tu leh buat beg sekolah agama tahun depan..
aku beli uniform qdees 4 helai sorang..
senang..tak yah risau2 nak basuh bagai..hari isnin sampai khamis pakai uniform..
hari jumaat pakai baju gym...

tahun ni kakak dapat colour warna ..
tapi bagi kat rizqi...sebab kakak dah ader colour warna yg besar..

harapan aku sebagai mama, agar JR bertambah seronok ke qdees..
bertambah rajin ke qdees...aku pun dah bertambah2 tanggungjawab ni..
menyediakan kelengkapan sebaik mungkin JR ke qdees, dan TAJ..
semoga anak2 mama, Jannah & Rizqi diterangkan hati utk menimba ilmu...
aminn....



❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

mamaairis said...

insyaallah..kita sama2 doakan yang terbaik untuk anak2 kita...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...