About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Tuesday, January 03, 2012

JR ---> Blog Yg Cool @ Cool blog????.....@ Tangkak....

 
jgn tak caya kat Tangkak dah ader Kedai minuman yg fofular tu... Cool Blog..
actually entry fasal ni pun ader kat member ofis aka kakak chinta (KC)..
aku pun dah siap2 buat draf...gambar di ambil sebelum KC up kat blog lagi....
tapi dah nekad nak jadi blogger tegar kan..nekad ker??
tak kisah lar kan..janji isi lain2..
gaya penulisan pun lain..bak kata kakak chinta-- 
sendiri punya blog, 
sendiri baca lar..hahhaah...
yer lar tu dik non..........

sempena tahun baru 2012 ni nak cerita fasal kedai yg baru jer 3 minggu opening..
memang best lar kedai ni..pantang free dah merayap ke kedai ni,,
tak kira batuk ker,,dapat rasa pearl dia tu pun dah ok..
hahahah..
time hantar anak ngaji, sementara nak tunggu dia habis kul 9..
sempat ajak hubby pi mengeteh ala moden..heheh
so meh kita tengok gambar yer..

gambaran dari depan..
signboard kedai
kedai yg cantik..pink..
tak der org lagi...heheh
penampilan istimewa..salah seorang penyumbang terbesar keuntungan cool blog kawasan tangkak..hahah
pelbagai perasa..dgn harga yg berpatutan..

agak2 sedap tak premium coffee cool blog ni??
dah rasa flavour yam ni..not bad...
mcm nak try lak yg ader oreo tu..mcm best jer...
pekerja 3 org...
pelbagai perasa..bekas warna pink lak..i like...
 ok kat mana kedainya ni??..
lokasi nyer terletak bertentangan depan bank BSN @ Kedai Leno....
tak pun sederet dengan Balai Polis..kalau dari segamat, sebelum Balai Polis..
Kalau dari Muar, betul2 selepas Balai Polis....
hahahha..dah sah akak ni memang fail bab geografi...
oh yer , ternampak iklan kat kedai Cool Blog ni....
ader pertandingan minum cool blog gaya tersendiri...
tapi dah terlepas ..hahahha
apa pun x boleh..tu lar lambat lagi up kat blog...
kwang333..

semakin banyak fast food yg best2 dah bukak kat tangkak ni..
dengar kata Marry Brown dah nak bukak..McDonald x der plan ker????

ok secara peribadinyer, aku rasa kedai Cool Blog ni memang boleh maju..
konsepnyer yg simple dan cun.. pelbagai perasa minuman yg best.
kegemaran para remaja dan mak apak remaja..
maklumlah tangkak ni ader banyak gak institusi pendidikan..
ilp,matrikulasi,kolej komuniti dll.
cuma problemnya  susah nak parking..sebab dia terletak kat main road....
apa2 pun syukur alhamdulillah dgn kemajuan ini...
semoga daerah ledang exsp Tangkak akan lebih maju lagi..
love tangkak so muchhhh.....

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

2 pesanan:

mamaairis said...

yea betolll...sendiri buat sendiri baca....hehehehehe..tapi ada gak orang Jakarta baca..ahahahahahahha

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

hahaha..betul3..sapa agaknyer yg mengintai tu??...(biarlah rahsia..)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...