About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Thursday, December 29, 2011

JR ---> Dapat jugak tumbler tupperware warna purple...

 
hahahha...rasa2 ader tak org jealous ni biler bacer entry aku..
hahahah....
jangan marah yer..akhirnya dapat jugak aku mini tumbler ni warna purple..
warna purple ni kirakan antara warna peberet aku selain merah..
lagipun edisi nak dapatkan mini tumbler purple ni punyalah susah..
kener beli 8 tumbler warna lain baru dapat yg purple atau pink...
tak pilih pink, sebab warna dia soft sangat...




geram punya geram, akhirnya aku sambar jer 8 bijik tumbler tu..
beli kat izan..yg syoknyer boleh bayar ansuran, 2 @ 3 kali..syok3..
lagi pun izan cakap 3 bijik tumbler tu dah ader org nak beli..opismate aku...
so tinggallah 6 bijik tumbler..janji warna purple harus ader,,,

balik jer kejer aku terus lah simpan tumbler2 tu..
sebelum tu amik gambar dulu..
ingatkan JR syok tengah tengok TV..
sekali terkantoilah biler JR tiba2 muncul ke  dapur..
kantoi yg mama dorang ader botol air yg cute miut..
apa lagi masing2 dah chop nak bawak ke qdees..
yg bestnyer Jannah pilih purple, adik pilih warna hijau & kuning (dua lagi)..
adoi tak merasalah mama ko nak simpan...
janji jangan hilang yer..nanti mama tulis nama korang besar2 kat tupperware tu...
tengok tu masing2 beraksi ngan peberet tumbler masing2..
 



pastu dah alang2 leh bayar 2,3 kali kan....
mama pun tambahkan koleksi tupperware..
terpikatlak ngan design yg ini..so amiklah..
nak simpan kat mana pun dah tak tahu...huhuhu...




so dah habis bayar yg ni, boleh tambah koleksi lagi...
heheheh...


❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

cuba-cuba tukar warna kotak komen

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...