About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Saturday, December 31, 2011

JR --->1 hari ke 2012 ...Blog Berubah Wajah Konon...

untuk tahun baru 2012 yg akan menjelma 1 hari lagi..
gigihlah nak menukar wajah blog...
godek punya godek banyak tul yg hilang..
tapi demi nak wujudkan mood baru
ku gagahkan diri..hah ko bermain kod2 html..
dah naik muak dah ni..

untuk permulaan tahun 2012 ini..
aku memilih merah + hitam sebagai warna peberet..
memang minat warna ni..tema rumah raya pun warna ni..
rasa macam bertenaga dgn warna ni..
so meh tengok perubahan warna blog aku..
sebelum ni warna adalah soft purple (kategori warna peberet jugak ni)



 so blog kini telah bertukar wajah...



 
Harap2 dengan tahun baru 2012 ni, bukan blog sajer yg berubah, 
segala perbuatan yg tak berapa elok pun akan berubah...amin..



 

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...