About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, January 08, 2014

JR -->Cuti pendek ke Genting Highland

 
 
selepas tengok bola kat stadium,kita org pun plan pi genting highland..
plan ngan member baik iza ..
dia yg book hotel..semalam...
memang x puas pun main..
at least 80% dapat gak main..
maklumlah hujan..bawak kak ipar sekali...
ni first time jannah rizqi pi genting..
aku bawak viva jer..tapi x sampai atas..
sampai terminal cable car jer..
pas tu naik cabel car..pengalaman baru kat JR..
jom layan gambar..
beratur beli tiket cable car..ramai giler..

seronok jannah ngan rizqi jumpa member dia imtiyaz..
so next time, ader rezeki kita pi lagi 
yer anak2...

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...