About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Friday, January 17, 2014

JR --> Selamat kembali ke sekolah...


 
Alhamdulillah.. tahun 2014 berlaku perubahan besar untuk 
hal2 sekolah Jannah dan Rizqi ..
Jannah masih di SK Convent ..tetapi sekolah agama telah bertukar dari ABIM 
ke Sek agama parit Kadhi..
dekat jer dgn opis aku ..
sebab bertukar adalah alasan transport yg x masuk ke ABIM dari rumah kakak ipar aku..
tahun ni juga Jannah telah naik van sepenuhnya..
cuma pagi jer aku hantar..takut2 nanti kalau aku outstation..adalah transport van yang menghantarnya...
sek convent darjah 2 masih sebelah petang..
tahun 2014, Jannah dipilih menjadi pengawas..
bertambahlah tanggungjawab.....
Anak bujang, buah hati aku ni pulak Rizqi telah bertukar dari
MRC ke Tadika Little Caliph Muar..
sebab pertukaran, nak bagi dia berubah angin ..
tahun ni jugak dia telah duduk sampai petang (day care)..
daycare  dia boleh berlajar solat dan buat homework..
tak payah aku nak berkejar2 tengahari nak amik dia..
lagipun dia dah 6 tahun kan....
biar dia berdikari..katanya....
alhamdulillah sejak bertukar sekolah ni, semangat berlajar makin bagus..
ceria dan rajin ke sekolah..
bangun pagi pun x der masalah...
itulah secara ringkas  kisah sekolah buah hati aku dua org ni..
harap2 tahun ni banyaklah kejayaan yang mereka lakukan..
heheheh..

❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

0 pesanan:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...