About this blog

Wali - Doaku Untukmu Sayang

wali band

kau mau apa, pasti kan ku beri
kau minta apa, akan ku turuti
walau harus aku terlelah dan letih
ini demi kamu sayang

reff:
aku tak akan berhenti
menemani dan menyayangimu
hingga matahari tak terbit lagi
bahkan bila aku mati
ku kan berdoa pada iIlahi
tuk satukan kami di surga nanti

tahukah kamu apa yang ku pinta
di setiap doa sepanjang hariku
Tuhan tolong aku, tolong jaga dia
Tuhan aku sayang dia

repeat reff

(Tuhan tolong aku, jaga jaga dia
Tuhan ku pun sayang dia)

repeat reff

You need to a flashplayer enabled browser to view this YouTube video

powered by lirik lagu indonesia

Pages

Wednesday, December 23, 2009

Disember - - - > Bulan Istimewa

Maaf lewat untuk buat entry ini...Bulan disember ni adalah bulan yang istimewa bagi aku n paksyah, kami adik beradik dan juga kakak2 ipar aku..sebab aper???
Sebabnya emak yang amat aku sayangi lahir dalam bulan disember ni..
dan mak mentua kau pun lahir dalam bulan yang sama..
yang paling bestnyer mak aku lahir pada 2 dis manakala mak mentua aku lahir pada 3 dis..

so, sangatlah mudah nak ingatkan..untuk mak...
selamat hari lahir yang ke 59 (mak aku) dan yang ke 70 (mak paksyah @ MIL)..
semoga sentiasa dibawah lindunganNya..
diberi kesihatan yang baik dan kebahagiaan..
dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..kami sayang mak!!!

2hb--> mak datang umah nak melawat cucu2 exs Jannah yg baru masuk sekolah..kami ingat nak calebrate makan sea food, tetapi kedai banyak tutup
( tukang masak org kelantan/thailand tak balik raya haji)...
so nanti decide nak calebrate kat segamat jer...

3hb ---> malam nya kami calebrate birtyday mak kat pizza hut muar..
tiup kek kat umah..mak kata malu nak potong kek kat pizza hut..iskh..
(pemalu lak besday girl ni..he3)..







❤ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Saya..Tinggalkan Link Anda..Saya akan Cuba Menjejakinya..❤

1 pesanan:

As@Aza said...

Selamat Hari Lahir untuk kedua ibumu :D....iena...mak kita sebaya lah...mak aza pun last month baru sambut hari lahir yang ke 59 :D...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...